Aktuellt

Jobba hos oss

June 23, 2022

Emma Arvidsson

Som stentekniker kommer du att resa mellan olika arbetsplatser runt om i Sverige. Du kommer att utöva praktiska arbetsuppgifter med hjälp av verktyg och maskinella hjälpmedel tillsammans med dina medarbetare. Du får förtroende och stöd av ditt team och har möjlighet att utveckla dina kunskaper. På alla våra projekt är det viktigt med struktur och planering. Ditt uppdrag är därför en värdefull och viktig förutsättning för ditt och vårt vidare arbete.

Idag är vår verksamhet baserad på tre affärsområden. Maskinläggning, offentlig miljö och dränerande konstruktioner – med hela Sverige som arbetsplats. För att du ska må bra både i och utanför din arbetsroll investerar vi i de rätta maskinerna, verktygen och arbetssätten. Vare sig du är intresserad av det fina hantverket med stenarbeten i offentliga miljöer eller om du är en viktig medspelare när vi stenlägger flera tusentals kvadratmeter.

Vi trivs på jobbet och jobbar för att trivas. Här får du gemenskap, frihet, kunskap och en varierande vardag. Astrimant drivs av ambitiösa stentekniker med många års yrkeserfarenhet. Vi vill alltid hitta och skapa nya möjligheter. Det vi gör tillsammans varje dag är det som motiverar oss att fortsätta imorgon. Alla medarbetare är lika viktiga oavsett uppgift.

Är du nyfiken på vad din framtid hos oss har att erbjuda?

Ansök här!

Tillsammans är vi Astrimant.