Affärsområde

Maskinläggning

Maskinläggning av låsbar marksten utförs med PowerPlan

Lågt underhållsbehov med låsbar marksten

Beläggning av låsbar marksten är ett förstklassigt alternativ som resulterar i en hållbar yta med hög bärighet. Med maskinläggning utförs beläggningen effektivt utan att kompromissa med hög kvalitet. Beläggningen kan med fördel väljas som permeabel marksten för att konstrueras som en dränerande konstruktion med naturligt upptag av vattenflöden.

Beläggning med lång teknisk livslängd

När du väljer beläggning av låsbar marksten får du en yta med lång teknisk livslängd som tål vridande moment och axellaster över 100 ton. Den mycket slitstarka markstenen påverkas inte i lika hög grad av kyla eller värme. Dessutom har marksten en hög reflekterande förmåga vilket bidrar till minskad installation av belysning.

Tål påfrestande förhållanden

Tung industriell trafik utsätter en markyta för stora påfrestningar. Rörelsemönster och långsamtgående tunga fordon bidrar till slitningar på underlaget. Förutom att det är ergonomiskt påfrestande för föraren riskerar det även att ge upphov till deformationer och gropar i ytlagret. Du kan enkelt undvika detta med maskinläggning av låsbar marksten.

Container på låsbar markstensbeläggning

KONTAKTA NÅGON AV OSS

Christoffer
Höjer

Projektledare och kalkyl
+46 70-886 64 03
Kil

Christopher Allenby

Projektledare
+46 73-509 95 25
Kil
stenteknik-192

Vi hjälper dig från idé till utförande

Vi är ett samspelt team med lång erfarenhet och rutinerade medarbetare. Det är därför vi kan arbeta effektivt utan att kompromissa med hög kvalitet. 

Du får alltid:

– En hållbar beläggning som tillåts rörelse
– En mycket slitstark beläggning som tål kyla och värme
– De skickligaste maskinläggarna i branschen
– En beläggning med lång livslängd
– Nära stöd och rådgivning