Jobba hos oss

Hur vill du ha det på ditt jobb?

Roligt? Lärorikt? Gemenskap? Frihet? Astrimant är ett företag som drivs av innovativa och professionella stentekniker. Välkommen till en utvecklande vardag med hela Sverige som arbetsplats.

Vi trivs på jobbet och jobbar för att trivas

För att du och alla medarbetare ska kunna göra ett bra jobb investerar vi i maskiner, de rätta verktygen och arbetssätten för varje arbetsmoment – så att du kan må bra både i och utanför jobbet.

Din trygghet – vår glädje

Du är viktig. Utan våra medarbetare är det omöjligt för oss drivas framåt. Vi ger dig trygghet och litar på din kunskap. Och när du känner dig trygg med ditt jobb är ingen gladare än vi.

Emma Arvidsson

Marknadskommunikatör
+46 73-096 88 46

Välkommen med din ansökan

Vill du veta mer om vad din framtid hos oss har att erbjuda? Presentera dig i ett mejl till emma.arvidsson@astrimant.se.

Tillsammans är vi Astrimant

Alireza

Det bästa med mitt jobb är alla arbetskamrater och att jobba på nya arbetsplatser runt om i landet. Det är ett väldigt fritt jobb.

Joacim

Det bästa med jobbet är gemenskapen.

Tobias

Allt jag kan har jag lärt mig här. Man blir alltid sedd och jag har alltid roligt på mitt jobb.

Ale

Det bästa med mitt jobb är att vi jobbar som ett lag.

Anton

Det bästa med mitt jobb är kollegorna. Vi får förtroendet att jobba med frihet under ansvar.

JOBBA MED OSS

Vi söker nya och erfarna medarbetare! Skicka din ansökan med bifogat CV och personligt brev till: emma.arvidsson@astrimant.se

JOBBA MED OSS

Vi söker nya och erfarna medarbetare! Skicka din ansökan med bifogat CV och personligt brev till: emma.arvidsson@astrimant.se

Jesper

Jag uppskattar att man är ute i friska luften och att det är ett aktivt jobb. Och jag har väldigt bra chefer.

Joakim

Det bästa med mitt jobb inom offentliga miljöer är att jag får vara kreativ och skapa något från grunden till ett snyggt resultat. Plus friheten med jobbtider och såklart mina kollegor.