Affärsområde

Offentlig miljö

Panoramavy stenläggning i offentlig miljö

Skapa tidlösa och vackra offentliga miljöer med högkvalitativa stenarbeten

Variationsrika, vackra och tidlösa stenarbeten i offentlig miljö är ett lyft för omgivningen som förenar traditioner med nutid. Kan med fördel konstrueras med genomsläpplig fog för att naturligt infiltrera vatten som en dränerande konstruktion. Tillsammans skapar vi en trivsam och hållbar miljö.

Hantverk

Stadsutformning idag ställer höga krav på att resultatet samspelar med hållbarheten. Det gör vi också. Med mönsteranpassningar, distinkta linjer och omsorgsfullt hantverk får du en hållbar, estetisk och funktionsenlig beläggning med lång livslängd. 

Effektivitet utan kompromisser

Vi är ett samspelt team av erfarna och professionella stentekniker. Efter många år i branschen har vi tagit fram de mest effektiva sätten att arbeta på. För att uppnå ett resultat av högsta kvalitet ska arbetet utföras med precision och förståelse för hantverket – du får det bästa av två världar. Det tar bara lite mindre tid.

Stenläggning Packhuskajen Göteborg

KONTAKTA NÅGON AV OSS

Andreas Andersson

Projektledare och kalkyl
+46 70-778 81 67
Göteborg

Martin Gustafsson

Projektledare
+46 70-886 64 55
Kil

Mattias Pettersson

Projektledare
+46 70-718 94 83
Vingåker

Per Junghage

Projektledare och kalkyl
+46 70-886 65 92
Kil
Smågatsten i gästhamn

Ett tidlöst och hållbart material

Sten är ett naturligt material som har en historisk betydelse för människan. Vi är stolta över att få arbeta med materialet. Både natursten och betongmarksten uppfyller de krav som kommuner ställer på hållbarhet, underhåll och minskad miljöpåverkan. Stenläggning i offentlig miljö är estetik och precision som förenas med hög funktionalitet.

Vi hjälper dig från idé till utförande

Vid projektering i offentliga miljöer är vi ditt närmsta stöd redan i planeringsstadiet. Med stort engagemang och omfattande kunskap ser vi till att vägleda dig i ditt projekt.

Du får alltid:

– En hållbar, estetisk och funktionell markyta
– De skickligaste stensättarna i branschen
– Ett förstklassigt resultat
– Flexibilitet och effektivitet
– Nära stöd och rådgivning