Aktuellt

Stor markstensyta lagd vid Contigas produktionslokaler i Norrtälje

September 16, 2016

Stenis

Contiga har länge gått i tankarna om att hårdgöra en del av sina upplagsytor. Man bestämde sig för låsbar marksten och i Stentekniks utförande. Stenteknik lade 6800 m² med Hexa-sten. Stenteknik stod för en utförandeentreprenad åt Contiga och samarbetet flöt smidigt.

Logistik, ett problem vi alltid löser

Svårigheten i detta projektet var att belägga ytorna samtidigt som fabrikens produktion fortlöpte. Vid maskinläggningsentreprenader blir det alltid mycket logistik med massvis av pallar fyllda av sten som skall lossas nära läggningsytan, och det är där vi med åren blivit skickliga, att helt enkelt koordinera läggningsarbetet, med de logistiska problemen och få det att fungera med befintliga operationer hos kunden.

Tack Contiga

Vi vill tacka Contiga för samarbetet, och förtroendet att få förse dom med en yta vi tror och hoppas skall underlätta deras flöde många år framöver.

Välkommen

Astrimant

Nu undrar du förmodligen varför du har hamnat här av alla ställen. Oroa dig inte – det finns en logisk förklaring. Från och med 2022 är Stenteknik och Astrimant ett och samma företag. Låt oss introducera det som vi har sett så mycket fram emot.
Vår nya webbplats – Astrimant.se!

Här har vi samlat allt du behöver veta om vår verksamhet och det senaste från branschen. Äntligen finns all expertis på ett och samma ställe.

Varmt välkommen! Om du har frågor gällande sammanslagningen mellan Stenteknik och Astrimant är du välkommen att vända dig till info@astrimant.se