Aktuellt

Stenteknik lägger om Sergels Torg

March 17, 2017

Stenis

I snart 50 år har Sergels Torg utgjort hjärtat i centrala Stockholm. År av flitigt användande har satt sina spår, och Stockholm Stad tillsammans med Skanska har redan arbetat sedan 2012 att bygga om, förstärka och komplettera torget för ytterligare år i folkets tjänst. Vi på Stenteknik är naturligtvis väldigt stolta över detta uppdrag, då “Plattan” är en monumental-byggnation av rang. Vi kommer att lägga sammanlagt 9700 m2 marksten i och runt torgets fulla utbredning. Som marksten används den specialtillverkade plattan “Klaraplattan”. Vi kommer att ha fyra man kontinuerligt arbetande i och runt Sergels Torg under hela säsongen 2017.

Välkommen

Astrimant

Nu undrar du förmodligen varför du har hamnat här av alla ställen. Oroa dig inte – det finns en logisk förklaring. Från och med 2022 är Stenteknik och Astrimant ett och samma företag. Låt oss introducera det som vi har sett så mycket fram emot.
Vår nya webbplats – Astrimant.se!

Här har vi samlat allt du behöver veta om vår verksamhet och det senaste från branschen. Äntligen finns all expertis på ett och samma ställe.

Varmt välkommen! Om du har frågor gällande sammanslagningen mellan Stenteknik och Astrimant är du välkommen att vända dig till info@astrimant.se