Aktuellt

Stenstaden Sundsvall

April 29, 2015

Stenis

Sundsvalls kommun har beslutat om omfattande upprustningar av stadskärnan. Då staden kallas ”stenstan” satsas det på granit. Stenteknik har fått i uppdrag av NCC att belägga hela Selångerskajen samt Olof Palmes torg med allehanda typer av granit.

Detta är i särklass det största uppdraget i Stentekniks historia. Uppdraget är på cirka 11000 timmar. Totalt är det  5400m² granithällar, 2000m² smågatsten, 1700 meter trappa, 300 meter krönsten, 200 meter borgmästarsten samt 1400m kantsten.

Arbetet kommer att pågå under hela 2015. Johan Holmstrand och Mattias Pettersson är arbetsledare på plats.

Välkommen

Astrimant

Nu undrar du förmodligen varför du har hamnat här av alla ställen. Oroa dig inte – det finns en logisk förklaring. Från och med 2022 är Stenteknik och Astrimant ett och samma företag. Låt oss introducera det som vi har sett så mycket fram emot.
Vår nya webbplats – Astrimant.se!

Här har vi samlat allt du behöver veta om vår verksamhet och det senaste från branschen. Äntligen finns all expertis på ett och samma ställe.

Varmt välkommen! Om du har frågor gällande sammanslagningen mellan Stenteknik och Astrimant är du välkommen att vända dig till info@astrimant.se