Aktuellt

Nya markytor med dränerande sten i Vänersborg

April 16, 2015

Stenis

Varnergruppen med bland annat Dressman och Cubus bygger nytt i Vänersborg. NCC är markentreprenör och de har anlitat oss för beläggning av samtliga plattytor runt byggnaden. Varnergruppen har valt en markstensbeläggning på hela lagergården. Vi lägger 34.000 kvm med Delta Drain.

Stenteknik kommer även att bygga en exklusiv entréyta.

Delta Drain är en dränerande sten så här lägger vi stenflis 2-4 som sättsand vilket innebär att hastigheten på produktion sjunker något men Cristopher, Robin, Thomas, Niklas och Matilda går fram med en hastighet på 4500kvm färdiglagd yta per vecka.

Välkommen

Astrimant

Nu undrar du förmodligen varför du har hamnat här av alla ställen. Oroa dig inte – det finns en logisk förklaring. Från och med 2022 är Stenteknik och Astrimant ett och samma företag. Låt oss introducera det som vi har sett så mycket fram emot.
Vår nya webbplats – Astrimant.se!

Här har vi samlat allt du behöver veta om vår verksamhet och det senaste från branschen. Äntligen finns all expertis på ett och samma ställe.

Varmt välkommen! Om du har frågor gällande sammanslagningen mellan Stenteknik och Astrimant är du välkommen att vända dig till info@astrimant.se