VI GÖR DET TILLSAMMANS

Välkommen

Astrimant

Maskinläggning av marksten

Inget vanligt stenläggningsföretag

Stenen är grunden i vår verksamhet. Men egentligen ligger vårt största fokus på allt bakom själva stenläggningen. Från hållbara lösningar till relationen med kunder, samarbetspartners och vårt arbete internt.

Innovation

Vi vill alltid hitta och skapa nya möjligheter. Med långsiktiga lösningar kan vi utveckla metoder och arbetssätt som är hållbara både för våra medarbetare och dig som kund. Vi vill utvecklas tillsammans.

Ödmjukhet

Varje sten är unik – och det gäller även våra kunder, medarbetare och andra intressenter. Genom att vara ödmjuka mot alla parter kan vi anförtro oss att vara nära, öppna och ärliga. Det är A och O i vår verksamhet.

Våra specialiteter

Affärsområden

varje lagd sten

1

Det må bara vara en siffra. Men för oss är det ett kvitto på att det vi gör har en stor betydelse. Från att ha lagt varje sten för hand, till att med våra egna lösningar kunna arbeta snällt mot kropp och knopp. Det här är resultatet av vår nyfikenhet, vår drivkraft och våra kunders förtroende. Vi gör det tillsammans.

Rob02052018005 (5)

Vi är stentekniker

Allt vi gör präglas av engagemanget för konstruktion, kvalitet, innovation produktutveckling och samarbete. De val vi gör är långsiktiga och besluten vi fattar tar vi tillsammans. Men bakom spåren vi lämnar efter oss finns mer än en stenläggning. Det är en yrkesstolthet och stora visioner. Det är stenteknik.