Aktuellt

Ännu ett stenläggningsrekord slaget!

August 14, 2015

Stenis

Vi har slagit rekord tidigare, exempelvis den snabba plattläggningen i tunneln under Hallandsåsen, och maskinläggningsrekordet på 2150m2 marksten på elva timmar. Nu har vi ytterligare ett rekord att redovisa!

En halv fotbollsplan på en vecka

Ett arbetslaglag om tre man har på en 40 timmars vecka lagt totalt 3900m2 marksten – lite mer än en halv fotbollsplan, på en vecka! Det är nästan 100 m2 per arbetad timme – vilket är ett otrolig hög snitthastighet under en hel vecka. Till det bör nämnas att de också lagt ut grusbädden innan själva stenen.

717 ton sten

Logistiken runt läggningen av en sådan här yta blir också märkvärdig då 3900 m2 motsvarar ca. 463 pall med en sammanlagd vikt på över 717 ton!

Vid den här typen av entreprenad har vi oftast med oss maskinläggare, grusutläggare, truck och hjullastare

Arbetslaget består av:
Arbetschef, förare av grusutläggare & maskinläggare: Christopher Allenby
Truckförare: Thomas Larsson
Klubbare: Nicklas Lomarker

Vi är stolta över er prestation!

Välkommen

Astrimant

Nu undrar du förmodligen varför du har hamnat här av alla ställen. Oroa dig inte – det finns en logisk förklaring. Från och med 2022 är Stenteknik och Astrimant ett och samma företag. Låt oss introducera det som vi har sett så mycket fram emot.
Vår nya webbplats – Astrimant.se!

Här har vi samlat allt du behöver veta om vår verksamhet och det senaste från branschen. Äntligen finns all expertis på ett och samma ställe.

Varmt välkommen! Om du har frågor gällande sammanslagningen mellan Stenteknik och Astrimant är du välkommen att vända dig till info@astrimant.se